Curs de limba Engleza autorizat ANC

430 RON
  Curs cu prezenta
  12 sedinte
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 28 Oct 2014
Diploma de participare: DA
Cumpara

 

La cursul de limba engleza, Crystal Mind iti propune un nou stil, o noua conceptie despre procesul de invatare a limbilor straine, fara stresul care insoteste de obicei procesul de invatare. Va oferim studiul cu profesori competenti pregatiti in tara si in strainatate sau cu vorbitori nativi precum si un mediu de studiu prietenos, interactiv si dinamic.
 

Obiective invatare / Abilitati dobandite

Obiective / Abilitati dobandite
- comunicarea in limba engleza
- insusirea notiunilor de gramatica pentru o comunicare corecta
- dezvoltarea vocabularului folosit in viata de zi cu zi
- dezvoltarea abilitatilor de scris si citit

 

Structura cursului

Structura cursului de limba engleza
Crystal Mind organizeaza noi cursuri de Limba Engleza incepator A1.1 si A1.2 acreditate de Ministerul Educatiei prin ANC dupa cum urmeaza:
- Cursurile de grup de engleza sunt structurate pe niveluri dupa Standardul Europass.
- Fiecare nivel are 2 module a cate 30 ore didactice impartite in 9 sedinte (cele de weekend) sau 12 sedinte (cele de saptamana).
- Programul pentru cursurile de saptamana este intre orele 18:30-20:40 iar pentru cursurile de weekend intre orele 10:00 – 13:00. Cursurile sunt gandite pentru persoanele care lucreaza sau pentru studentii care trebuie sa frecventeze cursurile universitatii;
- Manualul folosit este original de la editura Logman sau Macmillan si se va folosi atat pentru modulul A1.1 cat si pentru modulul A1.2. Fiecare cursanti va primi propriul manual care este inclus in pretul cursului;

Crystal Mind organizeaza inclusiv cursurile de engleza individuale si pentru companii, care un program stabilit de comun acord.

 

Cui se adreseaza?

Cui se adreseaza cursul de engleza?
Cursurile se adreseaza adultilor si adolescentilor care doresc sa invete limba engleza sau sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza precum si companiilor care doresc sa-si trimita angajatii la cursuri de perfectionare.
 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Adresa / Locatie desfasurare curs: Str. Luncsoara 14, parter, ap. 3, Sector 2 - Bucuresti (zona Bucur Obor), office@limbistraine.eu, 0720 546 972, www.limbistraine.eu
Cumpara