Engleza Intermediari

68 RON
54 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Cuvintele sunt ferestrele noastre catre ceilalti, catre lume.
Este minunat sa poti vorbi cu oameni din alte tari, sa te faci auzit si ascultat, sa fi tot mai apreciat la locul de munca, dar si in grupul de prieteni!
Este grozav sa te poti descurca fara probleme atunci cand pleci peste hotare, intr-o calatorie turistica sau de afaceri.
Este doar un pas spre viitor, spre noi orizonturi de cunoastere si, evident, noi avantaje in relatiile cu ceilalti!
Continuati sa studiati limba engleza! Aveti la dispozitie cursul Engleza Intermediari.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Acest curs cuprinde 20 de caiete a cate doua lectii fiecare, plus 20 de CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia. Structura didactica a lectiilor este unitara si cuprinde: cuvinte si constructii noitranscrieri foneticenotiuni gramaticaleexercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectareprofesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.

Structura cursului

 Pentru cursul de Engleza Intermediari sunt utile cunostinte de baza din domeniu. Cursul de Engleza Intermediari cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret de lista68,75 lei/caiet+CD

Pret redus55,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 


Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara