Engleza nivel Incepatori Interactiv

66 RON
53 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Alegand cursul Engleza Incepatori Interactiv veti profita de o oportunitate minunata - metoda clasica destudiu la distanta se imbina armonios cu aplicatia informatica ce va ajuta sa invatati limba engleza online.

Luati-va adio de la cursurile de limba engleza plicticoase, de la salile de training prafuite sau colegii invidiosi! Institutul Eurocor va ofera cea mai confortabila metoda de studiu la distanta si un curs de engleza incepatori pe care pur si simplu il veti adora! In plus primiti cursul direct acasa, asa ca puteti incepe invatarea oricand si oriunde doriti!

Fiecare activitate din acest nou curs de limba engleza incepatori este interesanta, amuzanta si cu adevarat eficienta! Veti invata cuvinte si texte in limba engleza dintr-o mare varietate de domenii, veti studia cu usurinta gramatica, veti exersa pronuntia in "English language" si veti primi feedback rapid de la un profesor personal ce va este dedicat.

Cursul Engleza Incepatori Interactiv este solutia ideala pentru a fi in pas cu vremurile, pentru a avea o formare profesionala de calitate! Alaturati-va celor peste 1 miliard de vorbitori ai limbii engleze si veti avea numai de castigat! Profitati de sansa de a studia comod, rapid si eficient limba engleza, indiferent de varsta sau de nivelul de cunostinte din acest domeniu!

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Cursul Engleza Incepatori Interactiv cuprinde 20 de caiete de curs cu cate 2 lectii fiecare si 20 de CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia in limba engleza. Toate lectiilecursului Engleza Incepatori Interactiv au o structura unitara care cuprinde: obiectiveexercitiide incalzire (Warm-Up), sectiuni de gramatica (Grammar Lab), sectiuni de comunicare (Word Bank, Language Skills). "Mini Dictionary" este un dictionar englez roman online ce ofera traducerea cuvintelor din si in limba engleza.

Cursul Engleza Incepatori Interactiv cuprinde de asemenea tema pentru acasa, precum siraspunsuri la exercitiile din caietul de curs si dictionarul cursului.
De asemenea, in caiete sunt prezentate si textele in engleza inregistrate cu vorbitori nativi,de limba engleza pe care le gasiti si pe suportul audio.
In plus, un profesor personal va sta la dispozitie pe toata durata studiului pentru a va asigura indrumare ori de cate ori aveti nevoie.

Structura cursului

 Cursul de Engleza nivel Incepatori Interactiv nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Engleza nivel Incepatori Interactiv cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret de lista66,25 lei/caiet+CD

Pret redus53,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 


Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 

Cumpara