Engleza nivel Intermediar Interactiv

70 RON
56 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Ati facut deja primii pasi in invatarea limbii engleze, ati sustinut deja primele conversatii in aceasta limba si simtiti nevoia sa faceti un pas inainte, sa va imbogatiti vocabularul si sa va insusiti notiuni de gramatica care sa va faca vorbitori de invidiat ai acestei limbi. Cursul Eurocor de Engleza nivel Intermediar Interactiv este solutia ideala!

In plus, alegand acest curs aveti acum la dispozitie o metoda de instruire moderna, ce imbina in mod eficient avantajele studiului prin corespondenta cu beneficiile invatarii online.

Daca doriti sa urmati acest curs, puteti acum sa optati intre metoda clasica de instruire (caiete de curs si CD-uri audio) sau metoda de studiu interactiva, prin care veti beneficia, pe langa caietele si CD-urile audio si de aplicatia de invatare online MultiMedia Plus.

Gratie acesteia, studiul limbii engleze devine mai usor ca un joc pe calculator. Invatarea unei limbii straine folosind aplicatia online iti permite sa asimilezi si sa exersezi rapid notiunile si cuvintele noi si sa primesti raspuns imediat. Exersarea pronuntiei se face, de asemenea, intr-o maniera care va va ajuta sa invatati rapid. Puteti sa va inregistrati pronuntia si s-o comparati cu cea a profesorilor nativi sau puteti invata cuvintele mai usor, datorita Dictionarului electronic!

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Cursul Eurocor de Engleza nivel Intermediar Interactiv cuprinde 20 de caiete cu cate 2 lectii fiecare, in total 40 de lectii, plus CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia.
In plus, puteti opta si pentru varianta pe Internet a lectiilor de engleza, gratie aplicatiei online MultiMedia Plus.
Structura didactica a lectiilor este unitara, cuprinzand: obiective, exercitii de incalzire (Warm-Up), sectiuni de vocabular (Glossary) si de gramatica (Grammar Lab), sectiuni de comunicare (Communication, Language Skills, The World of English), tema pentru acasa, raspunsuri la exercitii si dictionar (Word List). Exercitiile ingenioase va vor ajuta sa faceti progrese rapide la invatatura. Veti gasi si transcrieri ale unor dialoguri care apar pe suportul audio.
In plus, un profesor personal va sta la dispozitie pe toata durata studiului pentru a va asigura indrumare ori de cate ori aveti nevoie.

Structura cursului

 Cursul de Engleza nivel Intermediar Interactiv nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Engleza nivel Intermediar Interactiv cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret de lista70,00 lei/caiet+CD

Pret redus56,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 


Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara