Engleza pentru Afaceri

77 RON
62 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Vreti sa obtineti job-ul mult visat sau sa ocupati o pozitie avantajoasa in cadrul companiei? Sunteti deja manager si vreti sa va descurcati excelent in relatiile cu cei mai dificili clienti sau furnizori externi? Aveti deja cunostinte de limba engleza, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca puteti purta o negociere directa si complicata? Alegeti chiar astazi cursul Engleza pentru Afaceri! Cu ajutorul acestui curs veti invata limbajul mondial al relatiilor economice internationale! Studiind confortabil, acasa, veti dobandi in scurt timp abilitatile necesare unei comunicari adecvate in mediul de afaceri.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Cursul va ofera suportul necesar pentru a va familiariza usor cu terminologia economica din domeniul relatiilor cu clientii si furnizorii, al corespondentei de afaceri,negocierilorvanzarilormarketinguluicontabilitatii saurecrutarii la nivel international.
Cursul de Engleza pentru Afaceri este alcatuit din 12 caietefiecare dintre acestea cuprinzand 2 lectii si un CD audio. La sfarsitul fiecarei lectii veti gasi tema pentru acasa, un instrument util de verificare a cunostintelor dobandite in cadrul fiecarei lectii.
Continutul lectiilor vizeaza dobandirea abilitatilor necesare desfasurarii unei activitati economice eficiente, indiferent care este domeniul de activitate al companiei.

Structura cursului

 Pentru cursul de Engleza pentru Afaceri sunt utile cunostinte de baza din domeniu. Cursul de Engleza pentru Afaceri cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret de lista77,50 lei/caiet+CD

Pret redus62,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 12 caiete + 12 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 


Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat.

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara