Engleza pentru Copii

66 RON
53 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 In zilele noastre, granitele Europei se deschid, oamenii calatoresc mai des, iar contactele internationale se stabilesc mai repede. Studiul unei limbi straine este un element esential in pregatirea copiilor nostri pentru toate noile provocari. Muzica si filmele sunt exemple elocvente in acest sens, la fel ca jocurile pe computer si Internetul sau neologismele atat de utilizate in zilele noastre, precum "marketing" sau "manager".

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Spre deosebire de materialele studiate in scoli, lectiile atractive oferite de cursul Engleza pentru Copii suntspecial concepute pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani. De-a lungul lectiilor veti face cunostinta cunumerosi "prieteni", care va vor sprijini in studiu. Iarprezentarea grafica a caietelor, cu multe imagini, la fel ca si exercitiile variate, sunt o adevarata delectare. Cine nu ar dori sa corecteze testul altcuiva in loc sa fie el testat? Si cine constitue un subiect mai interesant decat el insusi?
Textele sunt atractive, iar exercitiile sunt incitante. In plus, suportul audio constituit din CD-uri este de un real ajutor pentru perfectionarea pronuntiei.
Fraze simpatice, imagini haioase si o multime de jocuri ii asteapta pe parcursul celor 9 caiete de curs, fiecare cu doua lectii, si al celor 9 CD-uri audio.
In plus, progresele celor mici pot fi evaluate permanent de parinti cu ajutorul "Ghidului pentru parinti", care este inclus GRATUIT in fiecare pachet de curs.

Structura cursului

 Cursul de Engleza pentru Copii nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Engleza pentru Copii cuprinde toate materialele necesare studiului. 

 Pret de lista63,75 lei/caiet+CD


Pret redus51,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 9 caiete + 9 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA.

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara