Franceza Intermediari

68 RON
54 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Franceza Intermediari se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Alcatuit din 20 caiete de studiu a cate doua lectii fiecare, plus 20 CD-uri cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia, cursul Franceza Intermediari ofera toate instrumentele necesare pentru a va dezvolta toate cele trei aptitudini necesare studiului unei limbi straine: citire, scriere si vorbire.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectareprofesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
Este momentul sa urcati pe urmatoarea treapta, invatand elemente noi de vocabular, literatura si gramatica. Intr-un timp scurt veti vorbi fluent in situatii diverse si veti deprinde tainele scrisului corect in aceasta limba.

Structura cursului

 Pentru cursul de Franceza Intermediari sunt utile cunostinte de baza din domeniu. Cursul de Franceza Intermediari cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret de lista68,75 lei/caiet+CD

Pret redus55,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 


Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara