Japoneza nivel Incepatori Interactiv

72 RON
58 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

 Cand spui Japonia, spui kimono, samurai, sushi, ceremonia ceaiului, dar si manga, anime, cea mai noua tehnologie. Mediul de afaceri si tehnologia de ultima ora sunt strans legate de cultura nipona. Poate de aceea si cererea de cursuri de limba japoneza a crescut in ultimii ani, trecand de la stadiul de limba exotica, mult timp considerata izolata, la limba contemporana, cu o cerere foarte mare pe piata. Acest lucru si cererile primite ne-au motivat sa creem special pentru dumneavoastra cursul Eurocor de Japoneza nivel Incepatori Interactiv, ce va permite sa invatati de la A la... Wo aceasta limba captivanta (vom vedea in curs de ce pana la Wo, si nu pana la Z).

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Cursul Eurocor de Japoneza nivel Incepatori Interactiv cuprinde 20 de caiete cu cate 2 lectii fiecare, in total 40 de lectii, plus 20 de CD-uri audio, cate unul pentru fiecare caiet de curs, cu ajutorul carora va puteti exersa pronuntia.

Toate lectiile au o structura unitara care cuprinde: exercitii de pronuntie, sectiuni de gramatica, tema pentru acasa, raspunsuri la exercitii si un dictionar. De asemenea, in caiete sunt prezentate si textele inregistrate cu vorbitori nativi, pe care le gasiti si pe suportul audio. In plus, unprofesor personal va sta la dispozitie pe toata durata studiului pentru a va asigura indrumare ori de cate ori aveti nevoie.

Structura cursului

 Cursul de Japoneza nivel Incepatori Interactiv nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Japoneza nivel Incepatori Interactiv cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret de lista72,50 lei/caiet+CD

Pret redus58,00 lei/caiet+CD
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 

Cui se adreseaza?

 La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 

Cumpara