Curs Suedeza

690 RON
656 RON
(scutit de TVA)
Reducere prin Studentie.ro 5%
  Curs cu prezenta
  36 ore
Predare in limba: Suedeza
Date incepere curs: 20 Mai 2013
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: DA

 ╚śtia╚Ťi c─â în Suedia toat─â lumea se salut─â cu Hej inclusiv regele? Dar c─â suedeza este înv─â╚Ťat─â obligatoriu in ╚Öcolile din Norvegia? Afla╚Ťi mai multe despre limba suedez─â al─âturi de profesioni╚Ötii no╚Ötri!

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 Obiectivele cursurilor sunt:
însu┼čirea unui vocabular general;
dezvoltarea ┼či îmbun─ât─â┼úirea competen┼úelor lingvistice: notiuni de gramatic─â, vocabular, abilitati de scriere, citire, ascultare ┼či vorbire;
exersarea si dezvoltarea aptitudinilor de conversaţie, prin discuţii pe teme dintre cele mai diverse;

Structura cursului

 Dac─â dori┼úi s─â participa┼úi la un curs de grup, acesta are un program stabilit de comun acord în func╚Ťie disponibilitatea cursan╚Ťilor, 2 ╚Öedin╚Ťe/s─âpt─âmân─â, de luni pân─â vineri, în intervalul 17:00-20.30. Grupele sunt formate din minim 4 ┼či maxim 7 cursanti. În situa┼úia în care vor fi mai pu┼úin de 4 cursan┼úi, pre┼úul cursului va fi recalculat.

Dac─â opta╚Ťi pentru un curs de limb─â suedez─â în varianta individual─â (cursant-profesor), cursul se poate desf─â╚Öura oricând, de luni pân─â vineri, în intervalul orar 9:00-20.30, sau sâmb─âta, în intervalul orar 9:00-12:00, în func╚Ťie de disponibilitatea dumneavoastr─â.

Cursurile de limba suedez─â sunt structurate în 12 module. Fiecare modul cuprinde 36 ore, împ─âr┼úite în 24 de ┼čedin┼úe a câte 1,5 ore/┼čedin┼ú─â.

Adresa / Locatie desfasurare curs
Str. Stefan Mihaileanu, nr. 9, et.1, ap.2, Sector 2