Curs acreditat Inspector Resurse umane

1200 RON
240 RON
(scutit de TVA)
Reducere prin Studentie.ro 80%
  Curs cu prezenta
  3 zile
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 01 Iul 2013
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: DA

GS Consulting ofera acest curs numai prin intermediul siteului www.reduc-educ.ro!

Grup tinta: Cursul inspector resurse umane  este un curs de calificare ce se adreseaza tuturor celor interesati de insusirea cunostintelor si aptitudinilor necesare unui inspector resurse umane ce doresc sa acceada la un post in departamentul resurse umane sau fac deja parte din acest departament.

Cursul de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind recrutarea, angajarea, salarizarea si incetarea raporturilor de munca ale angajatilor unei societati comerciale, in conditiile respectarii legislatiei actuale a muncii.

La finalul cursului de inspector resurse umane:
•veti cunoaste prevederile legislatiei muncii, cu noile modificari aduse
•veti stii sa interpretati corect NOUL COD AL MUNCII
•veti gasi solutiile potrivite la problemele intampinate in practica de zi cu zi de la un expert in domeniu

Certificatul obtinut in urma absolvirii acestui curs de calificare va atesta competenta de a gestiona resursele umane din organizatie prin inregistrarea si depunerea online a evidentelor de personal.

Cursul de Inspector Resurse Umane este unul interactiv, cu multe aplicatii practice, participantii fiind incurajati pe intreaga perioada de desfasurare  sa se implice activ in activitatile practice.

Cursul inspector resurse umane este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizareacursului de calificare se sustine examen si se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international, cu valabilitate nelimitata.
 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Cursurile se desfasoara la urmatoarea adresa: B-dul. Natiunile Unite nr. 4, bloc 107A (blocurile Gemenii Center),etaj 8, sector 5, Bucuresti ? ca punct de reper intersectia Calea Victoriei cu Cheiul Dimbovitei.