Curs Cosmetica Ploiesti

1500 RON
1425 RON
(scutit de TVA)
Reducere prin Studentie.ro 5%
  Curs cu prezenta
  1080 ore
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 15 Mar 2013
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: DA

Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni in centrele noastre din Cluj-Napoca sauOradea si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere,si este recunoscuta in UE.

In timpul primului modul numit Estetica Generala ,veti invata teoretic si practic toata tehnicile cosmetice necesare sa lucrati in orice salon In modulul doi numit Terapii de ten,si modulul trei numit Terapii Corporale,veti primi informatii avansate privind aceste tematici care vor face diferenta intre elevele acestei scoli si alte esteticiene. Cunostintele primite in aceste module va vor ajuta sa faceti fata celor mai inalte exigente.
Mentionam ca practica se face in scoala ,cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei.Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului,astfel incit nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pt a acoperi competentele meseriei de cosmetician.

Absolvirea cursurilor presupune stăpânirea tuturor informaţiilor teoretice precum şi a tehnicilor învăţate.
La terminarea tuturor modulelor, cursantele susţin un examen de absolvire ce constă în:

- probă (scris şi oral) pentru verificarea cunoştinţelor
- probă practică

Diploma primită de cursantele ce trec examinarea este recunoscută la nivel naţional si international.

Structura cursului

 Programa cursurilor: aparate profesionale folosite în cosmetică, metode folosite pentru îngrijirea corporală, examenul cosmetic, fişa cosmetică , clasificarea tipurilor de ten, procese care stau la baza tratamentului cosmetic, masajul facial, măşti cosmetice, scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten, pensat si vopsit gene si sprancene, machiaj, epilaţii cu ceară de unică folosinţă.
I. Noţiuni despre piele: structura pielii, funcţiile pielii; boli de piele
II. Faţă: noţiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificările tipurilor de ten, afecţiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetică, tehnici pentru reducerea ridurilor şi întinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic etc.
III. Corp: noţiuni teoretice despre ţesutul adipos, celulită, drenaj limfatic şi alte tehnici ce se folosesc în tratamentele de remodelare corporală.

Adresa / Locatie desfasurare curs
Prahova, Ploiesti, Str. Stefan Greceanu, nr. 10-12, in spate la hotel Plaza Prahova
Imagine
Curs Cosmetica Ploiesti