CURS ALGORITMI SI PROGRAMARE: PROGRAMARE IN MATLAB

Incarcat la data: 27 Octombrie 2009

Autor: MioKi

Pret: 50 credite

MATLAB-ul este un limbaj de expresii. Expresiile tiparite de utilizator sunt interpretate si evaluate. Instructiunile MATLAB sunt, de cele mai multe ori, de forma:


variabila = expresie
sau, mai simplu:
expresie
Expresiile sunt compuse din operatori sau alte caractere speciale, din functii si nume de variabile. Evaluarea expresiei produce o matrice care este afisata pe ecran si atribuita unei variabile. Daca numele variabilei si semnul egal ("variabila =") sunt omise, MATLAB-ul creaza automat o variabila cu numele "ans".


Orice instructiune este in mod normal terminata cu "Enter". Daca ultimul caracter al unei instructiuni este punct-virgula ";", instructiunea este executata, dar tiparirea este suprimata.
Utilizarea acestui caracter la sfarsitul unei instructiuni in fisiere M este necesara in situatiile in care nu se doreste afisarea datelor intermediare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ALGORITMI SI PROGRAMARE: PROGRAMARE IN MATLAB". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...