CURS ALGORITMI SI PROGRAMERE: INTRODUCERE IN MATLAB

Incarcat la data: 27 Octombrie 2009

Autor: MioKi

Pret: 80 credite

MATLAB® (MATtrix LABoratory) este un pachet de programe de inalta performanta, interactiv, destinat calculului matematic, stiintific si ingineresc. MATLAB integreaza calcul, programare si vizualizare, intr-un mediu de lucru prietenos, solutionarea problemelor presupunand folosirea notatiilor matematice clasice.

Utilizarea programului MATLAB include:
• Matematica si calcul numeric
• Programare si dezvoltare de algoritmi
• Modelare si simulare
• Analiza de date, exploatarea rezultatelor si vizualizare
• Grafica stiintifica si inginereasca
• Dezvoltare de aplicatii software, incluzand constructie de interfete grafice cu utilizatorul (GUI)
• Etc.


MATLAB este un produs al companiei americane The Mathworks, Inc. si lucreaza sub Windows, Unix, LINUX si Machintosh. MATLAB include toate facilitatile unui limbaj complet de programare, admitand interfete cu limbajul de programare C, C++ si FORTRAN. Versiunea cea mai recenta a pachetului de programe MATLAB este versiunea 6.
MATLAB a cunoscut o puternica evolutie in decursul ultimilor ani, reprezentand astazi in mediile universitare o unealta standard de calcul, fiind asociata diverselor cursuri introductive sau avansate in matematica, stiinta si inginerie. In industrie, MATLAB este recunoscut ca un mijloc de investigatie numerica performant, utilizat in sprijinul unei activitati de cercetare, dezvoltare si analiza de inalt nivel.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ALGORITMI SI PROGRAMERE: INTRODUCERE IN MATLAB". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...