CURS ALTGORITMI SI PROGRAMARE: CALCULE CU MATRICE

Incarcat la data: 27 Octombrie 2009

Autor: MioKi

Pret: 50 credite

Formularea matriciala a problemelor a condus la simplificarea metodelor de rezolvare si a facut posibila extinderea unor solutii deja cunoscute la domenii noi. In continuare se vor prezenta functii MATLAB pentru manipularea matricelor si pentru analiza matriceala.


Cunoasterea acestora este necesara pentru rezolvarea cu ajutorul MATLAB-ului a diverselor probleme de automatizari, teoria sistemelor si identificarea sistemelor.


Operatii aritmetice cu matrice

Operatiile uzuale de algebra liniara cu matrice se efectuaeaza dupa regulile cunoscute din calculul matriceal.
Operatia de adunare a doua matrice este simbolizata cu operatorul plus. Instructiunea:
Z = X+Y
reprezinta adunarea matricelor X si Y, rezultand elementele:
Z(i,j) = X(i,j)+Y(i,j)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ALTGORITMI SI PROGRAMARE: CALCULE CU MATRICE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan