CURS ALTGORITMI SI PROGRAMARE: REPREZENTARI GRAFICE IN MATLAB

Incarcat la data: 27 Octombrie 2009

Autor: MioKi

Pret: 50 credite

MATLAB-ul ofera o varietate relativ larga de functii pentru a realiza reprezentari grafice. Cu ajutorul functiilor oferite de MATLAB se pot realiza reprezentari grafice bidimensionale si tridimensionale, reprezentari grafice in coordonate liniare, coordonate logaritmice sau in coordonate polare.


De asemenea, graficele realizate in MATLAB pot fi personalizate (se poate preciza titlul graficului, se pot plasa etichete pe axe, se poate plasa un text pe grafic la o pozitie impusa, se poate plasa un text pe grafic la o pozitie selectabila cu mouse-ul, se poate trasa o retea de linii "grid" pe grafic).


Reprezentari grafice bidimensionale
Presupunem ca am efectuat un experiment in care variind o marime x de la -5 la 5 cu pasul 0.5 am obtinut urmatorul sir de valori: -3, -5, -2, -2, 0, 2, 6, 8, 6, 3, 0, -3, 1, 1, 8, 9, 7, 0, -2, -1, -2.
Putem cu MATLAB sa prezentam un grafic al variatiei rezultatelor. Pentru aceasta vom proceda astfel. Vom construi vectorul x al parametrului cu ajutorul operatorului ":" .
>> x=-5:0.5:5

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ALTGORITMI SI PROGRAMARE: REPREZENTARI GRAFICE IN MATLAB". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...