Curs Arbori binari de cautare echilibrati AVL si arbori binari stricti

Incarcat la data: 18 Decembrie 2009

Autor: Maria Mihaela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: rar

Marime fisier: 159 kb

3,5 (2 review-uri)

Procedeul clasic de construire a arborelui binar de cautare ne da un arbore a carui forma depinde foarte mult de ordinea in care sunt furnizate valorile nodurilor. in cazul cel mai general nu obtinem un arbore de inaltime minima.

Cazul cel mai favorabil, in care obtinem inaltime minima, este cel in care ni se furnizeaza pe rand mijloacele intervalelor (subintervalelor) vectorului sortat. Cazul cel mai nefavorabil este cel in care valorile vin in ordine crescatoare (sau descrescatoare), caz in care arborele binar de cautare obtinut este degenerat (e chiar o lista inlantuita, cu legaturile date de fii drepti, cei stangi fiind toti nil (crescator)).

Problema: cum modificam algoritmul de constructie astfel incat sa obtinem inaltime minima pentru arbore, pentru a imbunatati timpul de cautare?

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Arbori binari de cautare echilibrati AVL si arbori binari stricti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriAlgoritmiINFOAtrium Clasic Cafedate statistice
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan