Curs Arbori binari de cautare

Incarcat la data: 18 Decembrie 2009

Autor: Maria Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: rar

Marime fisier: 41 kb

Un arbore binar ale carui chei iau valori de un tip total ordonat se numeste arbore binar de cautare (strict) daca cheia fiecarui nod este mai mare decat orice cheie din fiul sau stang si mai mica decat orice cheie din fiul sau drept. Formal, intr-un arbore binar de cautare, pentru orice nod u al sau avem relatiile:
(1) info[u] > info[v],  pentru orice v in left[u]
(2) info[u] < info[w], pentru orice w in right[u].
Sa observam ca ar fi suficient sa impunem existenta acestor relatii de ordine intre un nod si descendentii sai directi. Cu alte cuvinte, T este un arbore binar, cu chei de un tip total ordonat, si cu proprietatea ca pentru orice nod u al sau avem relatiile :
       (1’)  info[u] > info[root(left[u])]
       (2’)  info[u] < info[root(right[u])]
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Arbori binari de cautare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AlgoritmiCAUTAREdate statisticecurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan