Curs Arbori

Incarcat la data: 18 Decembrie 2009

Autor: Maria Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: rar

Marime fisier: 44 kb

O prima definitie a structurii de arbore o putem da pornind de la o structura mai complexa, cea de graf. Definitie. Se numeste graf G = (X, V) o pereche formata din doua multimi, multimea X a nodurilor sau virfurilor grafului, si multimea V a muchiilor grafului, unde o muchie v ? V este o pereche ordonata de noduri v=(x,y), x,y ? X.
Un graf neorientat este un graf in care perechea (x,y) se identifica cu perechea (y,x). Un graf fara cicluri este un graf in care, pornind de la un virf dat nu putem ajunge din nou la el folosind muchii.

Definitie. Se numeste arbore un graf H = (X, V) care este neorientat, fara cicluri, cu un nod precizat  numit radacina. Pentru orice varf x? X , exista un numar finit de varfuri x1,...,xn ? X asociate lui x, numite descendenti directi (sau fiii) lui x.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Arbori". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICACALCULATOAREPROGRAMAREAlgoritmi
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan