Curs Interclasarea

Incarcat la data: 18 Decembrie 2009

Autor: Maria Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: rar

Marime fisier: 78 kb

Se dau doua siruri ordonate crescator A[1..dimA] si B[1..dimB]. Ne punem problema sa construim sirul C[1..dimA + dimB] ordonat crescator ce contine toate elementele lui A si B. Este un prim exemplu de operatie de combinare a doua structuri: din doua structuri de acelasi tip (in cazul acesta structuri liniare si ordonate) producem o alta de acelasi tip, care este "reuniunea" elementelor lor.

Algoritmul de interclasare are urmatoarea structura simpla:
Se parcurg simultan sirurile A, B si C. La fiecare pas se compara cele doua componente curente din A si B, iar cea mai mica dintre ele este mutata in C. Cand s-a terminat una din surse, A sau B, componentele ramase se adauga la C (ce poarta denumirea de destinatie). Procedura Merging ce-l implementeaza este data in continuare:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Interclasarea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROGRAMAREAlgoritmiinterclasaredate statisticecurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan