Curs Notiuni generale despre proiectarea si implementarea programelor

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2010

Autor: silviu

Pret: 100 credite

Numar pagini: 150

Tip fisier: zip

Marime fisier: 101 kb

Datorita complexitatii sale relative calculatorul a fost, la inceputul aparitiei sale, ocolit de marea majoritate a oamenilor. in ultima perioada insa, datorita avansului tehnologic care a facut posibila mutarea echipamentelor de calcul din centrele de calcul de altadata in locuinte si birouri precum si datorita modificarii spectaculoare a “conversatiei” dintre calculator si utilizatori, modificare datorata existentei unor interfete utilizator din ce in ce mai “prietenoase”, se observa o ameliorare vizibila in toata lumea  a gradului de folosire a calculatorului. Astazi sunt din ce in ce mai raspindite sistemele de calcul in cadrul carora utilizatorul nu trebuie decit sa arate cu degetul sau cu mina obiecte afisate pe un ecran senzitiv sau sa se conformeze unor indicatii pe care calculatorul le pune la dispozitie in orice moment.

Totusi, programarea traditionala a calculatorului si-a pastrat si in aceste conditii utilitatea ei deosebita, prin posibilitatea crearii de produse performante care sa ralizeze prelucrarile dorite cu cit mai putine interventii din afara. in acest caz cunostintele utilizatorului trebuie sa fie ceva mai vaste si anume este necesar:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Notiuni generale despre proiectarea si implementarea programelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATIICALCULATOAREPROGRAMAREAlgoritmicurs informatica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan