Curs Analiza Bonitatii

Incarcat la data: 17 Ianuarie 2010

Autor: Alex-andy

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Dupa etapa de identificare a riscurilor, care este cea mai importanta, se trece la analiza lor in mod continuu, pe masura schimbarilor intervenite in activitatea bancara. Diversificarea produselor si serviciilor bancare, patrunderea lor pe piata, determina noi riscuri pentru banca, de aceea ele trebuie mai intai identificate, urmand apoi sa fie analizate pentru obtinerea celor mai bune metode de tratare a acestora.

in analiza de risc, banca utilizeaza rapoarte si situatii financiare. Ele permit calcularea unor serii de indicatori care ofera o imagine clara asupra riscurilor generate de activitatea clientului. Referitor la analiza riscului de credit, analiza performantelor financiare ale clientului limiteaza atat pentru banca, cat si pentru client, astfel incat cuantificarea acestor performante devine o componenta majora in decizia de creditare.

Analiza economico-financiara a clientilor unei banci se efectueaza in conformitate cu metodologia privind activitatea de creditare avand ca baza documentele contabile de sinteza cum ar fi: bilantul contabil si raportul de gestiune, contul de profit si pierdere, raportari contabile periodice. De asemenea, mai sunt utilizate: analiza fluxurilor de fondurile perioadelor expirate, analiza fluxului de lichiditati, cashflow-ul pentru perioada urmatoare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Analiza Bonitatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFINANTEANALIZAECONOMIE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...