Curs contabilitate financiara

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: negoita veronica

Pret: Gratuit

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Contabilitatea financiara descrie circuittul patrimoinial al  intreprinderilor. contabilitatea financiara furnizeaza informatii despre pozitia financiara, performantele intrep. si situatia fluxurilor de numerar. Structurile calitative  cuprinse in  bilantul contabil sunt: activele, datoriile si capitalurile proprii. Elementele calitative cuprinse in contul de profit si pierdere sunt veniturile si cheltuielile. Situatia fluxurilor de numerar reprezinta pe langa bilant si contul de profit si pierdere ceva dintre componentele setului de situatii financiare.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs contabilitate financiara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FINANCIARCONTABILITATEContabilitate financiara
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan