Curs Analiza matematica

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2006

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 85

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Analiza matemetica si matematici speciale Siruri si seri. Multimi de puncte in R. Operatii cu siruri convergente Serii de numere reale. Criterii de convergenta pentru serii cu termeni pozitivi. Limite de functii.Limite laterale.

Proprietatile limitelor de functii. Limite iterate. Continuitate. operatii cu functii continue. Proprietatile functiilor continue pe un interval inchis si marginit. Continuitate uniforma. Functii derivabile. Interpretarea geometrica a derivatei. Reguli de derivare. Derivate si diferentiale de ordin superior.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Analiza matematica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs matematicacurs analiza matematica