Curs de analiza matematica. Integrare numerica

Incarcat la data: 26 Februarie 2008

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

In cazul cand integrantul (functia de sub semnul integralei) nu este o simpla functie, ci un produs matriceal sau tensorial, asa cum se intampla in cazul aplicarii metodei de analiza cu elemente finite, integrarea prin metode analitice este deseori dificila sau chiar imposibila.


In esenta sa, procesul de integrare numerica este stabil, fapt care a permis dezvoltarea unui numar foarte mare de metode si algoritmi de calcul. Aceste metode difera intre ele prin modul de alegere a punctelor de integrare, prin ordinul polinomului de interpelare sau a coeficientilor de pondere.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de analiza matematica. Integrare numerica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMATEMATICAAnaliza matematica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan