Curs de analiza matematica. Metode numerice pentru rezolvarea sistemelor de ecuatii algebrice liniare

Incarcat la data: 20 Februarie 2008

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Modelarea numerica a proceselor tehnologice de multe ori duce la obtinerea unor sisteme de ecuatii liniare. Procedeul Kramer, care permite obtinerea solutiei sistemului prin raportul determinatilor, devine inutil daca numarul de ecuatii si necunoscute creste (n >10), deoarece numarul necesar de operatii aritmetice are o valoare fantastica n!n.


In acest caz rezolvare sistemelor liniare se face folosind anumite metode specifice, care pot fi clasificate ca:
 -   metode directe;
 -   metode indirecte (sau iterative).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de analiza matematica. Metode numerice pentru rezolvarea sistemelor de ecuatii algebrice liniare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMATEMATICAAnaliza matematica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan