Curs Functii. Notiuni generale

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: cheregi remus-darie

Pret: 50 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 242 kb

Multimea A se numeste domeniul de definitie a functiei ƒ.
B se numeste multimea in care functia ia valori sau codomeniul functiei ƒ.
Daca ƒ este o functie de la A la B, atunci se mai spune ca ƒ este o aplicatie de la A la B.
De obicei functiile se noteaza cu litere mici ƒ, g, h, ...


MODURI DE A DEFINI O FUNCTIE
Indiferent de modul in care este definita o functie trebuie precizate cele trei elemente care o caracterizeaza: domeniul de definitie, codomeniul si legea de corespondenta.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Functii. Notiuni generale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMATEMATICAAnaliza matematica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...