Curs Integrale Multiple

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: cheregi remus-darie

Pret: 80 credite

Numar pagini: 54

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1553 kb

In cele ce urmeaza, prin multime plana poligonala, vom intelege orice multime din plan marginita de un poligon. in particular, prin multime plana dreptunghiulara (triunghiulara) intelegem o multime plana a carei frontiera este un dreptunghi (triunghi). Cititorul este familiarizat cu notiunea de arie a unei multimi plane poligonale de la cursul de geometrie elementara. in acest paragraf vom da un sens notiunii de multime care are arie, pentru o clasa de multimi mai generala decat clasa multimilor poligonale.

Definitia 5.1.1 Prin multime elementara (in plan) intelegem orice reuniune finita de multimi plane dreptunghiulare cu laturile paralele cu axele de coordonate, fara puncte interioare comune.
Facem precizarea ca orice reuniune finita de multimi dreptunghiulare cu latu- rile paralele cu axele de coordonate se poate reprezenta ca o multime elementara.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Integrale Multiple". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSANALIZAMATEMATICAintegrale definite
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...