Curs Siruri si Serii de functi

Incarcat la data: 16 Noiembrie 2009

Autor: petcu marius

Pret: 80 credite

Numar pagini: 41

Tip fisier: zip

Marime fisier: 449 kb

Sirurile si seriile de functii reale sunt o generalizare naturala a sirurilor si seriilor de numere reale, care permit o definire riguroasa a unor functii elementare de baza si au multe aplicatii.


O clasa importanta de serii de functii sunt seriile de puteri (numite si serii intregi) ale caror sume partiale sunt polinoame si din acest motiv, poseda proprietati bune de calcul; de asemenea sunt folosite pentru a defini in mod riguros unele functii elementare de baza. Alta clasa de serii de functii sunt seriile trigonometrice care au aplicatii in studiul unor procese periodice din diverse domenii; in particular seriile Fourier sunt intim legate de reprezentarea semnalelor periodice cu posibilitati de adaptare la tehnicile moderne de calcul.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Siruri si Serii de functi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan