Curs Conceptul de creativitate

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Factorii creativitatii:
a. aptitudinile pentru creatie
Exsita anumite structuri cerebrale pe care nu le cunoastem si care formeaza imaginatia, acestea creind predispozitii de dif grade pt sinteza unor imagini noi sau a unor idei noi. Este nevoie de interventia mediului, a experientei, pt ca ele sa devina talent. Unii exagereaza rolul muncii in creatie. Edison spunea ca intr-un act creator este nevoie de 99% transpiratie si 1 % inspiratie.


b. experienta si cunostintele acumulate
Importanta nu este numai cantitatea, bogatia experientei ci si varietatea ei. Multe descoperiri intr-un domeniu au fost sugerate prin solutiile gasite in alta disciplina. Exista 2 feluri de experienta:
- directa: acumulata prin contactul direct cu fenomenul sau prin discutii personale cu specialisti
- indirecta: obt. prin lecturi sau audierea unor expuneri.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Conceptul de creativitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSARHITECTURAconceptul de creativitate
Comentarii

foarte buna

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan