CURS ARHITECTURA: ARMARE SCARA CIRCULARA

Incarcat la data: 07 Aprilie 2009

Autor: AlinaIuliaAirimitoaie

Pret: 50 credite

Mai intai creati in Allplan - Arhitectura - Constructii scari - o scara circulara rotita la ce unghi doriti (in exemplu la 180) , unde vizualizati numai vangul de mijloc pentru rampa. (Atentie! - functia rampa mijloc reprezinta treapta bruta). Desenarea barelor transversale 1. Cu modulul Vederi si Sectiuni din Inginerie, preluati modelul de arhitectura in alt desen gol. Apoi creati sectiuni laterale. 2. In sectiunea transversala desenati bara transversala, ce se va repartiza elicoidal. Din Introducere - Bare drepte - alegeti caracteristicile barei si o pozitionati la partea inferioara a rampei ca in sectiunea alaturata. Apoi repartizati bara respectiva in vederea in plan cu Repartitia libera avand grija sa definiti acoperirile cu beton fata de marginea cofrajului. (ex. 0.025 m ).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ARHITECTURA: ARMARE SCARA CIRCULARA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan