CURS ARHITECTURA: ARMAREA STALPILOR

Incarcat la data: 07 Aprilie 2009

Autor: AlinaIuliaAirimitoaie

Pret: 50 credite

5 (1 review)
Pentru a desena armarea cu model tridimensional, realizati cu modulul ALLPLAN Arhitectura un desen in care sa aveti stalpi (grinzi - ex. elementele desenate cu linii punctate). Pentru preluarea elementelor 3D in cofraj se utilizeaza modulul VEDERI SI SECTIUNI din INGINERIE. Pentru a crea cofrajul tridimensional : Activam desenul 3 (primele doua coloane) si alegem desenul 4 (gol) activ (toate coloanele). Pentru Preluarea elementelor de arhitectura ( modelare 3D) urmariti etapele de la Selectati elementele de arhitectura ce vor fi preluate ca vedere de cofraj. Apasati ENTER daca vreti sa nu se uneasca corpurile sau apasati D daca vreti sa se uneasca elementele. Sau faceti click direct pe Unire Corpuri din bara de instrumente dinamice. Unire corpuri - reprezinta imbinarea tuturor elementelor intr-un singur corp, cand faceti o sectiune, liniile de imbinare intre stalp, grinzi si planseu nu exista. Faceti click pe Deschidere si Activare va deselectati desenul de arhitectura si il lasati pe cel de cofraj.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ARHITECTURA: ARMAREA STALPILOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan