CURS ARHITECTURA: TUTORIAL INGINERIE

Incarcat la data: 07 Aprilie 2009

Autor: AlinaIuliaAirimitoaie

Pret: 50 credite

Documentatie Documentatia Allplan consista in: - Ajutorul direct este principala sursa de informatie pentru invatarea si lucrarea cu Allplan. In timp ce lucrati cu Allplan, puteti obtine ajutor intr-o functie curenta apasand tasta F1, sau activati icon-ul Ajutor din bara de instrumente Standard si pozitionati icon-ul unde aveti nevoie de ajutor. - Manualul consista din doua parti. Prima parte va arata cum sa instalati Allplan-ul. Partea a doua este creata in asa fel incat sa va ofere informatii despre conceptele si termenii de baza cat si despre introducerea datelor in program. - Tutorialul de Baza va arata pas cu pas aproape toate functiile importante pentru desenarea si modificarea elementelor in Allplan. - Tutorialul de Arhitectura va indruma pas cu pas prin procesul de desenare a unei cladiri. In plus, veti invata sa analizati si sa evaluati datele despre cladire folosind listele si extrasele tiparite la un plotter. - Tutorialul de Inginerie va indruma pas cu pas prin procesul de creare a planurilor de pozitie, cofraj si desenelor de armare. In plus veti invata cum sa tipariti planurile la un plotter. - Brosura Noutati in Allplan ofera informatii despre noua versiune. - Fiecare volum din seriile Pas - cu - Pas se ocupa in detaliu despre conceptele sau seriile de functii/ module din Allplan. Zonele acoperite includ schimbul de date, administrare sistem, modulele de geodezie, prezentarea functiilor, modelare 3D, etc. Aceste indrumatoare pot fi obtinute de la departamentul de scolarizare Nemetschek.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ARHITECTURA: TUTORIAL INGINERIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan