APARATUL GOLGI

Incarcat la data: 30 Ianuarie 2010

Autor: nicoleta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 162 kb

1 (1 review)

Aspecte introductive

Aparatul Golgi, denumit si complexul Golgi este un organit celular delimitat de endomembrane, structurat sub forma unei stive de cisterne recurbate prezentand polaritate morfologica si biochimica, cu rol cheie in precesele de biogeneza a membranelor, in maturarea, sortarea si distribuirea de molecule si/sau macromolecule atat catre locurile celulare carora le sunt destinate cat si in calea secretorie. Face parte din sistemul de organite implicat in traficul intracelular al membranelor, care incepe cu reticulul endoplasmic si se termina la membrana celulara sau la componentele sistemului endosomal.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "APARATUL GOLGI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDICINAgolgiaparat digestiv
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan