Curs masaj

Incarcat la data: 28 Ianuarie 2014

Autor: ana daisa

Pret: Gratuit

 

Una din cele mai corecte si sintetice definitii ale masajului a fost formulata de reputatul si regretatul Profesor dr. docent Adrian N. lonescu, ca fiind: „o prelucrare metodica a partilor moi ale corpului, prin actiuni manuale sau mecanice, în scop fiziologic sau curativo-profilactic".

 

Masajul manual este cea mai veche, raspândita si eficace forma de abordare a partilor moi ale corpului omenesc. Acelasi reputat autor afirma ca mana (maseorului), prin multiplele sale proprietati „devine prin practica indelungata, cel mai valoros si mai eficient aparat de masaj".

Indelungata practica medicala a dovedit de-a lungul timpului ca orice dispozitiv, mecanism, instrument sau aparat actionat mecanic sau electric, oricat de ingenios a fost si este conceput, nu poate inlocui masajul manual si nu poate obtine efectele sale medicale si sportive.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs masaj". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDICINAMASAJDIABETARTROZAboli reumatice
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...