Elaborarea unei propuneri de proiect de calitate (MCP)

Incarcat la data: 10 Decembrie 2010

Autor: maximalinaoana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Relevanta – proiectul raspunde in mod real nevoilor si prioritatilor identificate la nivel national, sectorial sau regional (cadrul politicilor)? Eficacitate/Eficienta – exista o concordanta intre nevoile identificate (diagnostic) si propunerea prezentata? Rezultatele proiectului contribuie la realizarea obiectivelor? La calitatea cea mai inalta? Cu cele mai bune costuri?

Fezabilitate – este continutul proiectului consecvent? (instruire etc), metodologiile, metodele si instrumentele, evaluarea si rezultatele preconizate corespund obiectivelor si GT

 Parteneriat – adecvarea partenerilor implicati fata de obiective, implicarea grupurilor tinta, caracterul strategic
 Impactul rezultatelor/Sustenabilitate  – la nivel de grupuri tinta, regional sau de politici
 Integrare – efectul potential al proiectului, datorita unei abordari integrate (combinatie cu alte initiative din regiune)

Obiectivele proiectului:
obiectivul general
obiectivele specifice
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Elaborarea unei propuneri de proiect de calitate (MCP)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCurs Asistenta socialaelaborare