Metodologie cercetarii

Incarcat la data: 15 Februarie 2010

Autor: maximalinaoana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 107

Tip fisier: zip

Marime fisier: 573 kb

TIPURI DE ACTIVITATE DIDACTICA (metode si instrumente de lucru): dezbaterea/problematizarea/argumentarea teoretica; prelegerea; simulari si aplicatii ale metodelor si tehnicilor de investigare si interventie; utilizarea computerului pentru informare (internet) si prezentari (PowerPoint).
FORME DE EVALUARE: lucrari de seminar (prezenta minimum 50%); examen scris; proiect de cercetare/investigare sociala (fiecare dintre aceste trei tipuri de activitati va primi o nota separata de la 1 la 10, apoi se va face media).


TEMA PENTRU EXAMEN: realizati un proiect de cercetare (investigare psihosociala) pe o tema din domeniul asistentei sociale. Proiectul de cercetare sa cuprinda doar faza de pregatire a cercetarii si etapele specifice acestei secvente (de la etapa formularii temei, a documentarii, a construirii ipotezelor etc., pana la etapa alegerii metodelor/tehnicilor de cercetare si construirea instrumentelor de culegere a datelor: grila de observatie; ghidul de interviu; grila de analiza a documentelor; strategia studiului de caz; grile de evaluare operationala si de diagnostic social etc.; detalii gasiti în suportul de curs, ghid si anexe). Aceasta lucrare va primi un punctaj separat, dupa care se va face media cu nota obtinuta la proba examenului scris si la activitatea de seminar.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metodologie cercetarii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAsistenta SocialaMetodologia cercetarii