prestatii sociale

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: bot adela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Asigura acordarea dreptului la asistenta sociala sub forma prestatiilor sociale si a facilitatior sociale persoanelor cu handicap, conform incadrarii prevazute in certificatul de incadrare in grad de handicap, in termen de valabilitate, conform prevederilor Legii nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor  persoanelor cu handicap, republicata.


- acordarea de prestatii sociale  persoanelor cu handicap (indemnizatii lunare, buget personal complementar lunar, indemnizatii de insotitor, indemnizatii ale persoanei cu handicap ce beneficiaza de serviciile asistentului personal aflat in concediu de odihna).
- evidentierea  drepturilor persoanelor cu handicap, potrivit prevederilor Legii nr. 448/2006

Textul de mai sus reprezinta un extras din "prestatii sociale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPRESTATIEAsistenta Sociala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan