servicii sociale

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: bot adela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

Ca parte componenta a sistemului de protectie sociala din Romania, sistemul de asistenta sociala ofera prestatii in bani sau in natura in mod independent respectiv complementar cu sistemul de protectie sociale.


Se pune un accent deosebit pe descentralizarea masurilor de asistenta sociala si participarea activa in stransa colaborare, monitorizarea ale institutiilor de stat cu cele private atat in planul autoritatilor teritoriale cat si centrale, respectiv cu accesarea unor posibile programe europene.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "servicii sociale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSSERVICIIAsistenta Sociala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan