Curs Astrologie. Notiuni generale

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

5 (1 review)

Totul in univers se supune ritmului. in interiorul fiintei umane exista o diversitate de ritmuri: ritm cardiac cu o frecventa de aproximativ 70 de batai pe minut, ritm respirator variabil in functie de activitatea pe care o desfasuram intre 10-40 respiratii pe minut.


Fiecare glanda endocrina are propriul ei ritm - sistemul nervos central are, de asemenea, un ritm propriu cu o ciclicitate de 24 de ore strans legata de alternanta zi-noapte; intreaga structura umana are un ritm anual - exista bioritmul fizic, mental, emotional, iar psihicul uman are o ciclicitate de aproximativ 7 ani.


Ritmuri asemanatoare exista si in exteriorul nostru: incepand de la nivel atomic, unde ritmurile sunt foarte rapide, si terminand cu nivelul macrocosmic unde ritmurile sunt foarte lente (de exemplu, Soarele se invarte in jurul centrului galaxiei cu o perioada de 200 de milioane de ani).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Astrologie. Notiuni generale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs fizicacurs notiuni generale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan