Punctele matematice in astrologie

Incarcat la data: 08 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Ascendentul este punctul generator al celorlalte puncte matematice importante: Descendentul – opusul ascendentului, Mijlocul Cerului si Fundul Cerului. Astrograma se poate imparti, in raport cu aceste patru puncte, in patru planuri sau sectoare foarte importante:1.ASCENDENTUL  - Sectorul planului idividual
 Ascendentul reprezinta punctul estic al astrogramei, fiind in corespondenta cu energia Zodiei Berbecului.
Semnificatia materiala: Ascendentul confera informatii despre comportamentul fiintei, modul de manifestare si exteriorizare, precum si despre infatisarea sa. Ascendenrul simbolizeaza aspiratia spre un trai mai bun, cat si dorinta de a depasi conditia existentiala si de a avea o mai buna stabilitate materiala. La acest nivel omul se afla fata in fata cu propria fiinta, pentru ca Ascendentul permite constientizarea formei fizice, a comportamentului si a starii de sanatate.Semnificatia spirituala: Ascendentul este simbolul drumului personal in aceasta viata. Daca urmam si respectam legea zodiei ascendentale, evolutia noastra va fi foarte rapida. Astfel, din punct de vedere spiritual, acest punct matematic ne reveleaza cea mai potrivita cale de a ascensiona spre culmile realizarilor spirituale, dezvaluindu-ne modalitatea cea mai potrivita de a valorifica resursele sufletesti, conservate in sfera de forta a Soarelui.


 Sunt momente in evolutia noastra cand trebuie sa ne bazam pe noi insine, cand toate depind de hotararile noastre, cand este necesar sa depunem un efort individual pentru a reusi sa ducem la bun sfarsit misiunea noastra spirituala si astfel sa ne implinim destinul, iar toate aceste eforturi individuale depind  in foarte mare masura de respectarea legii Ascendentului.Acest sector ascendental pune in evidenta liberul arbitru al fiecarei fiinte umane. Planetele plasate in zona Ascendentului confera o personalitate puternica, dar pot genera si egoisme si orgolii pe masura. Astfel, o cerinta importanta in acest caz este sa ne dezvoltam responsabilitatea fata de noi insine si sa fim consecventi idealului spiritual. Planetele din acest sector vor colora intr-un mod specific comportamentul si vor influenta in mod direct deciziile si aspiratiile noastre, fiind de fapt planete regente ale astrogramei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Punctele matematice in astrologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: URSASTROLOGIEpuncte de vedere