C.A.D - Balcon

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 136 kb

5 (1 review)

Balcon
In acest exercitiu se vor aplica hasuri pe sectiunile piesei din desenul de referinta. Diagrama din figura 1 prezinta sectiunile transversale ale unui balcon, continind mai multe tipuri de materiale ce vor fi hasurate in mod diferit.


Hasurarea
AutoCAD furnizeaza o biblioteca de hasuri standard stocate in fisierul ACAD.PAT.
Tipurile de hasuri pot contine linii continui, intrerupte, puncte etc. Acestea nu sunt tipuri de linii ale AutoCADului, fiecare linie sau punct din pattern fiind o entitate separata. Tipul de hasura este creat ca bloc care trebuie apoi sa umple o arie riguros determinata in desen. Hasura este produsa ca o singura entitate care poate fi stearsa usor in cazul in care se doreste aceasta.


Cand hasurati o suprafata puteti alege unul din patern-uri (mod de hasurare) sau va definiti propriul patern utilizand optiunile comenzii hatch. Hasura va fi creata intotdeauna in layer-ul curent, adoptand culoarea si tipul liniei respective. Aceste patern-uri trebuiesc definite intotdeauna cu linie continua.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Balcon". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOMATICAingineria sistemelor
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...