C.A.D - Birou

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: Gratuit

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 58 kb

Orice desen din AutoCAD poate fi executat la scara 1:1 setand limitele desenului la dimensiunea convenabila. In acest exercitiu se va completa desenul plan al unui birou desenand schematic mobilierul, folosind comenzile Line si Circle, definind punctele in coordonate absolute, relative si polare. Pentru a mari posibilitatile de orientare alegeti o noua origine a sistemului de coordonate UCS (User Coordinate Sistem) legata de o entitate existenta.


Procedura de desenare
1. Alegeti optiunea Open... din meniul derulant File si  selectati fisierul OFFICE.DWG  din directorul LEVEL1 pentru a incarca desenul ce contine planul biroului pe care se va lucra.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Birou". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINGINERIEAUTOCAD
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan