C.A.D - Circuit

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 60 kb

EXERCITIUL NR. 9: Circuit

In acest exercitiu va fi prezentat modul de definire a blocurilor cu atribute. De asemenea este ilustrat modul in care atributele asignate unui bloc contin informatii ce pot fi extrase intr-un fisier extern construind astfel o lista simpla a materialelor ce au fost create. Exercitiul implica crearea a doua componente electrice la care vor fi asignate patru atribute cuprinzind numarul curent (part), valoare (value), furnizor (supplier) si cost (price).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Circuit". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CAD
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...