C.A.D - Desfasurata unei cutii de carton

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

Desfasurata unei cutii de carton
Acest exercitiu prezinta desenul desfasuratei unei cutii de carton. in desenul de referinta este inclusa o vedere tridimensionala a cutiei de carton asamblate. Fereastra de pe una din fete va permite sa vedeti culoarea creioanelor fara a deschide cutia.
In acest exercitiu vom utiliza din nou comanda line pentru a realiza forma unui carton, insa veti avea de setat de asemenea si un layer cu tipul de linie "DASHED" care va permite ca liniile de indoire sa le desenati intr-un stil diferit. Vor fi introduse de asemenea comenzile de editare chamfer si fillet pentru a produce profilul capetelor folosite pentru asamblarea cutiei.


Procedura de desenare
1.Creati un nou desen numit PENBOX utilizand optiunea NEW din meniul FILE.
2.Selectati comanda Drawing limits din meniul derulant Data. Aceasta comanda va permite sa setati marimea formatului in care veti face desenul.
Veti vedea la linia prompterului Command: ca limitele pot fi activate sau dezactivate (ON or OFF). Daca limitele sunt active, AutoCAD-ul va semnaleaza cand introduceti orice punct in afara ariei de desenare. Puteti de asemenea dezactiva limitele, aceasta permitand desenarea in afara ariei specificate, daca este necesar. Setarea limitelor desenului guverneaza de asemenea aria acoperita de gridul vizibil si functionarea comenzii zoom cu optiunea All. Cand se invoca comanda Zoom - All pe ecran va apare tot ce este cuprins in limitele desenului, sau o vedere ce afiseaza maximul extins al desenului daca el este mai mare decit limitele.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Desfasurata unei cutii de carton". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINGINERIEAUTOCAD
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...