C.A.D - Indicator

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 72 kb

5 (1 review)

AutoCAD-ul este inzestrat cu o varietate de facilitati de creare a textului si tipurilor de fonturi, care va permit sa adnotati desenul Dvs. Puteti, de asemenea, sa va creati propriul stil de text, bazat pe fonturile disponibile lungind, comprimand sau inclinand setul existent de caractere. In acest exercitiu veti desena si adauga detalii text intr-un indicator, utilizand o varietate de optiuni de text.


1. Creati un nou desen denumit TEXT. Setati limitele desenului la 150,100 si apoi dati comanda Zoom cu optiunea All. Setati grid-ul la valoarea 5 si snap-ul la 2.5.
2. Utilizand comanda Line, construiti indicatorul la dimensiunile prezentate in figura 1, cu coltul din stanga jos in punctul de coordonate 10,10. Pentru a adauga text desenului AutoCAD R13 va pune la dispozitie comanda Text din meniul derulant Draw, aceasta fiind prevazuta cu optiunile Text si Dynamic Text si Single-Line Text.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Indicator". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINGINERIEIndicator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan