C.A.D - Mixer

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: Manuel Pop

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 75 kb

AutoCAD-ul furnizeaza o serie de comenzi care va permit sa mariti viteza de executie a desenelor si implicit productivitatea. Folosind comenzi ca Offset si Array este posibila multiplicarea entitatilor dintr-un desen. In acest exercitiu se deseneaza un mixer audio cu patru canale avand inserata o caseta audio. Privind desenul de referinta, observam ca el contine mai multe elemente comune unui mixer audio, care pot fi usor create folosind comenzile de editare amintite anterior.


Procedura de desenare
1. Creati un nou desen cu numele Mixer. Setati limitele spatiului de desenare la valorile unui format de hartie A3 (420x297) cu comanda Drawing Limits  din menil derulant Data, dupa care faceti un Zoom All. Setati valorile 10 pentru grid, 5 pentru snap si verificati ca ambele moduri sunt activate apasand tastele F7 (grid) si F9 (snap).


2. Creati un contur inchis dreptunghiular pentru mixer folosind comanda Polyline cu punctul de start de coordonate 20, 20. Conturul are dimensiunile 350 mm pe X si 275 mm pe Y, putand fi obtinut folosind grila si coordonatele afisate in partea inferioara a ecranului sau tastand coordonatele relative ale colturilor. Reamintim ca dupa trasarea celei de-a treia linii, tastand "c", curba va fi inchisa automat.
3. Similar cu exercitiul 2 (Birou) ce a fost parcurs anterior, este preferabil sa avem originea sistemului de coordonate intr-un punct cunoscut al unui obiect existent. In acest caz este preferabil sa definim urmatoarele entitati avand ca referinta coltul din stanga jos al conturului creat.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "C.A.D - Mixer". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINGINERIEAUTOCAD
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...