Curs Autocad. ANALIZA. PROGRAMUL ANSYS.

Incarcat la data: 22 Decembrie 2006

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Introducere in analiza tensiunilor si deformatiilor prin metoda elementelor finite. Esenta analizei tensiunilor prin elemente finite o constituie inlocuirea corpului deformabil, respectiv a continuumului real printr-un sistem structural articulat ale carei subregiuni sunt numite elemente finite si care, de fapt, sunt parti componente ale acelui corp. Se poate deci vorbi de o structura de elemente finite ce substituie structura reala.


Un element este deci o regiune bine definita a corpului, dar nu numai atat. Este necesar ca proprietatile elementului sa fie in mod adecvat formulate astfel incat acesta sa aiba o functionalitate dependenta de restrictiile impuse prin comportamentul intregului din care face parte. Formularea corecta a acestor proprietati se face prin intermediul metodelor matriceale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Autocad. ANALIZA. PROGRAMUL ANSYS.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs analizacurs Autocad