Curs Autocad. Despre Autocad

Incarcat la data: 29 Februarie 2008

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

5 (1 review)

1.Despre AutoCAD
1.1.Ce este AutoCAD"
AutoCAD este cel mai raspandit mediu de grafica si proiectare asistata de calculator.


In anul 1982, rula prima versiune a acestuia, denumita "MicroCAD", utilizata pe calculatoare cu procesor Intel 8080. Cel mai popular produs soft al firmei americane Autodesk a ajuns acum la versiunea denumita AutoCAD 2000. A cucerit America, apoi Europa si Australia.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Autocad. Despre Autocad". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAAUTOCAD