Curs Autocad. Generarea suprafetelor 3d

Incarcat la data: 29 Februarie 2008

Autor: cornel sandulescu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Una din formele generale de suprafate spatiale din mediul AutoCAD este "3dmesh". Suprafata consta dintr o retea spatiala de fatete plane, distribuite dupa doua directii orecare. Densitatea retelei este data de numarul M si N de vertexuri (varfuri) pe fiecare din cele doua directii.


Utilitatea suprafetelor 3dmesh este remarcabila în modelarea obiectelor cu forma spatiala complicata si dificil de definit analitic: caroserii, carcase de aparatura electrica si electrocasnica, carene de nave, aripi si fuselaje de avioane, forme de relief terestre, etc.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Autocad. Generarea suprafetelor 3d". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAAUTOCAD
Comentarii

aaaaaaaaaaaaaa