Curs INTRODUCERE IN GRAFICA INGINEREASCA

Incarcat la data: 27 Martie 2008

Autor: cornel sandulescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

5 (1 review)

Geometria Descriptiva - se ocupa cu studiul proiectiilor, având ca scop reprezentarea plana a elementelor din spatiu, a pozitiei relative dintre acestea, a sectionarii, intersectarii si desfasurarii suprafetelor sau corpurilor. (Gaspard Monge 1746-1818, Paris).


Desenul Tehnic - este metoda fundamentala de comunicare prin conventii si reguli grafice. AutoCAD-ul - este un program CAD utilizat în reprezentarea planurilor grafice 2D si 3D (doua dimensiuni X,Y si trei dimensiuni X,Y,Z) dezvoltat si comercializat de firma Autodesk.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs INTRODUCERE IN GRAFICA INGINEREASCA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSARHITECTURAINFORMATICA